Napuštaju Torino

Igrači Juventusa odlaze jedan po jedan

Admin Čaušević

Čini se da je mnogim igračima Juventusa dosadio život u izolaciji u Torinu. 

S obzirom da se još uvijek tek špekuliše o mogućem nastavku Serije A te nema zvaničnih informacija igrači Juventusa, jedan po jedan, odlaze iz Torina.

Većina stranaca je već napustila Italiju. Početkom sedmice to je uradio Wojciech Szczęsny, a u petak je njegovim stopama krenuo i Adrien Rabiot.

Naime, francuski veznjak je na dan kada slavio svoj 25. rođendan otputovao u svoj vilu na Azurnoj obali gdje će provesti naredni period.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cristiano Ronaldo, Sami Khedira, Gonzalo Higuain, Miralem Pjanić, Douglas Costa, Danilo su igrači koji su još prije dvije sedmice otišli iz Torina kod svojih porodica.

S obzirom na donesene mjere zaštite prilikom povratka u Torinu Juventusove internacionalce čeka novi boravak u 14-dnevnom karatinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.