Foto - Instagram

Potvrdila Oriana

Paulo Dybala i njegova djevojka opet pozitivni na koronavirus

Midhat Šljivak

Zvijezda Juventusa Paulo Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini ponovo su pozitivni na koronavirus.

Fudbaler torinskog tima je 21. marta saopštio kako su on i djevojka pozitivni na virus, ali prethodnih dana su rezultati bili negativni.

Međutim, novi test pokazao je ponovo prisustvo koronavirusa, a to je potvrdila Oriana.

"21. marta smo napravili test i bili smo pozitivni. Prije tri dana smo napravili test koji je bio negativan, a zatim je negativan bio još jedan. Međutim, posljednji test koji smo napravili ponovo je pozitivan. I dalje smo zaraženi i iskreno ne znam kako ovo sve djeluje. Jedan test pozitivan, drugi negativan", otkrila je Oriana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dybala i Oriana će sasvim sigurno morati ponovo u karanten. Prethodnih dana je fudbaler Juventusa bio dosta dobro, a to je slučaj i sad.

"Osjećam se mnogo bolje nakon što sam ima snažne simptome nekoliko dana. Mogu se kretati i pokušat ću u nastaviti s treninzima. Nisam imao daha kada bih pokušao trenirati ranije", rekao je Dybala prije nekoliko dana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.