Igrači Juventusa odlaze jedan po jedan

Napuštaju Torino

Igrači Juventusa odlaze jedan po jedan

A. Čaušević

Čini se da je mnogim igračima Juventusa dosadio život u izolaciji u Torinu. 

S obzirom da se još uvijek tek špekuliše o mogućem nastavku Serije A te nema zvaničnih informacija igrači Juventusa, jedan po jedan, odlaze iz Torina.

Većina stranaca je već napustila Italiju. Početkom sedmice to je uradio Wojciech Szczęsny, a u petak je njegovim stopama krenuo i Adrien Rabiot.

Naime, francuski veznjak je na dan kada slavio svoj 25. rođendan otputovao u svoj vilu na Azurnoj obali gdje će provesti naredni period.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cristiano Ronaldo, Sami Khedira, Gonzalo Higuain, Miralem Pjanić, Douglas Costa, Danilo su igrači koji su još prije dvije sedmice otišli iz Torina kod svojih porodica.

S obzirom na donesene mjere zaštite prilikom povratka u Torinu Juventusove internacionalce čeka novi boravak u 14-dnevnom karatinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Rabiot otišao na mamici da ga utješi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi