Kao grom iz vedra neba

Coutinho se potpuno neočekivano vraća u bivši klub?

Brazilski reprezentativac Philippe Coutinho trebao bi ovog ljeta napstiti Barcelonu.

Podsjetimo, ovaj veznjak se trenutno nalazi na posudbi u Bayernu, ali prema izvještajima minhenski klub ga neće zadržati u svojim redovima.

Barcelona također više ne računa na njega, pa se sedmicama špekuliše o tome gdje će nastaviti karijeru.

Za sada su se najvieš spominjali engleski timovi poput Tottenhama ili Chelseaja, ali Express prenosi kako se u igru iznenada uključio i njegov bivši klub Liverpool.

Redsi su prodali Coutinha prije dvije i pol godine i on od tada više nije isti igrač. Zato i čude navodi da bi ga Liverpool htio nazad, pa ovu vijest svakako mnogi doživljavaju kao iznenađujuću.

Ipak, o svemu je još uvijek rano pričati jer u svjetskom fudbalu, posebno u ligama kao što su Bundesliga ili Premiership, u ovim trenucima ima daleko važnijih tema.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još uvijek se ne zna da li će i kada prvesntva biti nastavljena, a također ni od kojeg do kojeg datuma će trajati prelazni rok. Dakle, da bi provjerili istinitost ovakvih špekulacija, morat ćemo sačekati još nekoliko mjeseci.

Kada već govorimo o Coutinhu, treba reći da je on ove sezone upisao ukupno 32 utakmice te je postigao devet golova uz osam asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.