Griezmann je na izlaznim vratima Barcelone, a ugledni novinar otkriva i gdje bi mogao završiti
Foto - EPA

Španski prvak ga je spreman prodati

Griezmann je na izlaznim vratima Barcelone, a ugledni novinar otkriva i gdje bi mogao završiti

M. Šljivak

Antoine Griezmann je navodno na izlaznim vratima Barcelone.

Iako je u klub stigao tek prošle godine, očekuje se da će 29-godišnji napadač tokom ljeta ponovo promijeniti klub, a ugledni novinar Duncan Castles otkriva gdje bi Griezmann mogao nastaviti karijeru.

"Griezmann je u fazi karijere gdje mu vrijednost opada. Barcelona nije u dobroj financijskoj situaciji i sigurno će probati da nađu klub koji ga je spreman uzeti", istakao je Castles i nastavlja:

"Svi znaju da igrači nisu željeli da Griezmann dođe u klub i sigurno ne žele ni da ostane. Sve to smanjuje jegovu vrijednost i vjerujem da će neki klub koji ga je ranije želio pokušati da ga dovede. Manchester United djeluje kao prava opcija. Vidjet ćemo hoće li krenuti po njega ovog ljeta", rekao je Castles.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann je ove sezone igrao dosta skromno. Nastupio je u 37 utakmica i postigao je 14 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ovo bi izuzetno dobar potez bio, jer se Man Utd vraća na vrh engleske lige uskoro
1 0
zakeroni
Sancho,Griezmann i Pjanic pa titula
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi