Odlično se zabavili

Dybala i Bale zaigrali jedan protiv drugog, iznenadili izborima ekipa, Argentinac imitirao Velšanina

Admin Čaušević

Zbog pandemije koronavirusa klubovi su zatražili od igrača da borave u izolaciji i prate invidiualni trening program kako bi ostali u optimalnoj formi.

U takvoj situaciji najveće zvijezde traže načine kako da se zabave, ali tom prilikom i pomognu u borbi protiv virusa Covid-19 čija se zaraza još ne smanjuje.

Tako su sinoć Gareth Bale i Paulo Dybala zaigrali FIFA 20, popularnu simulaciju fudbalske igre. Tom prilikom iznenadili su izborom klubova.

Dybala se odlučio za Real Madrid, a Bale za Manchester City. Fudbaler Juventusa je na kraju bio uspješniji sa 3:1, a jedan od golova je dao dok je "upravljao" velškim fudbalerom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije njih u ovom virtuelnom događaju su učestvovali Dominic Calvert-Lewin, Jordan Pickford, Luke Shaw, Ruben Loftus-Cheek, Daniel James, Billy Gilmour, Kieran Tierney i Mason Mount te je skupljeno oko 17.000 funti.

Inače, Dybala je jedan od zaraženih koronavirusom. Radio je dva testa oba puta je bio pozitivan. Iako se osjeća dobro i ne pokazuje simptome virus je još uvijek u njegovom organizmu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.