EPA

U Japanu igra odlično

Legenda se vraća u Barcelonu? "Želim i dalje igrati"

Mediji u Španiji objavili su senzacionalnu vijest o mogućem povratku Andresa Inieste u Barcelonu.

Iniesta od ljeta 2018. godine nastupa u Japanu za Vissel Kobe. Za ovaj klub je dosad postigao 10 pogodaka i ubilježio 13 asistencija, a sjajne igre donijele su mu, između ostalog, i kapitensku traku.

O Iniestinim partijama u Vissel Kobeu piše i "Diario Sport". Ovaj list navodi kako Iniesta još ne razmišlja o završetku karijere, a s obzirom na formu, nije nemoguće ni da se vrati u Barcelonu i pomogne svom bivšem klubu koji ima problema u veznom redu.

"Moja namjera je igrati i dalje. Želim ponovo osjetiti te trenutke s loptom i travom", rekao je Iniesta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Još u januaru je Iniesta kazao kako ne bi imao ništa protiv povratka na Camp Nou, koji je, kako je kazao, njegov dom i da bi tu igrao bilo kada.

Prije nego što je otišao u Japan, Iniesta je cijelu karijeru proveo u Barceloni i sa katalonskim timom je osvojio ukupno 32 trofeja, uključujući i četiri Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.