Rakitić postavio ultimatum: Ili će biti tako ili ništa
Foto: EPA

Odlazi iz Barcelone

Rakitić postavio ultimatum: Ili će biti tako ili ništa

Ivan Rakitić odlazi iz Barcelone, uvjereni su mediji u Španiji.

Hrvatski reprezentativac je na Camp Nou došao još 2014. godine, uspio je u međuvremenu osvojiti sve što se moglo osvojiti, a eri u ovom klubu je, čini se, došao kraj.

Španci su uvjereni kako je ovo posljednja sezona Rakitića u dresu Barcelone, a ukoliko i dođe to tog scenarija, izvjesno je da će sjajni fudbaler ostati u LaLigi odakle već ima nekoliko ponuda.

Iako je i Juventus pokazao interesovanje za njegovim uslugama, navodno Rakitić pristaje na samo jednu opciju, a taj ultimatum na svojoj naslovnici objavio je i sportski list iz Seville Estadio Deportivo.

"Ili Sevilla ili ništa", stoji na naslovnici lista.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodi se također kako veliki utjecaj na ultimatum Barceloni ima i Rakitićeva supruga Raquel, koja je rođena u Sevilli, a u tom gradu je ujedno i upoznala fudbalera nakon njegovog dolaska iz Schalkea.

Ostaje da se vidi može li klub iz Andaluzije pokriti finansijske zahtjeve Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi