I Jorgandžije bi Rakitića

Hrvat tražena roba

I Jorgandžije bi Rakitića

Jedan od fudbalera o čijoj sudbini se mnogo špekuliše u posljednjih nekoliko godina je Hrvat Ivan Rakitić.

32-godišnji vezista Barcelone sve manje dobija šansu u prvoj postavi katalonskog diva i mnogi smatraju kako će na kraju ove sezone otići iz kluba.

Navodno na njega više ne računaju u Barci, ali za Hrvata neće biti zime kada je u pitanju pronalazak nove sredine jer je predmet interesovanja brojnih ekipa.

Ranije su se spominjali Sevilla i Manchester United, a trci se priključio i Atletico Madrid. Jorgandžije će pokušati vezni red na kraju sezone ojačati ovim iskusnim igračem čija borbenost se sviđa treneru Diegu Simeoneu koji vole takve igrače.

Mundo Deportivo, koji je i prenio ovu vijest, dodaje kako ekipe iz La Lige imaju najveću šansu dovesti Rakitića obzirom da on ima namjeru ostati u Španiji. Zato su Sevilla i Atletico, barem za sada, u prednosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sam Rakitić je dosta često u proteklim mjesecima govorio o svojoj sudbini i stalno je ponavljao da želi igrati više.

Inače, pominjalo se da bi mogao završiti i u Italiji, ali to je za sada najmanje izgledna opcija kada je on u pitanju. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti