El Matador postaje slobodan

Gdje će Cavani? Njegova majka je dala indiciju

Admin Čaušević

Kad god završi ova sezona Edinson Cavani će napustiti PSG te poslije nekoliko godina života u Parizu promijeniti sredinu. 

Cavani se proteklih nekoliko mjeseci povezivao s nekoliko klubova. Indiciju gdje bi popularni El Matador mogao nastaviti karijeru dala je njegova majka, Berta Gomez.

Gomez je za urugvajski list Ovacion rekla kako Cavanija žele mnogi klubovi, a da se njemu najviše sviđa Španija te da će uskoro donijeti odluku.

"Mnogi klubovi su zainteresovani za njega. Sa svih strana. Ostala su mu tri mjeseca, vrijeme je da razmisli. Trenutno razmišlja o ostanku u Evropi, najviše mu se sviđa Španija, ali ga mnogo klubova prati", kazala je ona.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Najbolji strijelac u historiji PSG-a sa 200 postignutih golova je zimus bio blizu prelaska u Atletico Madrid, ali su pregovori između dva kluba propali jer se nisu mogli dogovori oko cijene.

Ovaj 34-godišnjak se u posljednje vrijeme spominje kao moguće pojačanje Boca Juniorsa, a ne isključuje se ni povratak u Napoli čiji je dres nosio od 2011. do 2013. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.