Cavani iz Pariza seli u Italiju?
EPA

Na ljeto će biti slobodan igrač

Cavani iz Pariza seli u Italiju?

Edinsona Cavanija ćemo od naredne sezone gledati novom klubu.

Urugvajskom golgeteru na kraju sezone ističe ugovor u Paris Saint-Germainu i neće ga produžiti, a to je, očekivano, izazvalo interesovanje od strane mnogih klubova širom svijeta.

David Beckham mu daje basnoslovne uslove da dođe u MLS, odnosno njegov Inter Miami, javio se i Atletico Madrid, zatim Boca Juniors, a nije isključeno ni da se 'El Matador' vrati kući.

Italijani javljaju kako gazda Napolija Aurelio de Laurentiis želi ponovo Cavanija vidjeti pod Vezuvom, a navodno mu je spreman dati ugovor na tri godine sa sedam miliona eura godišnje zarade, plus sedam miliona eura koje bi dobio kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Gennaro Gattuso bi skočio od radosti kada bi dobio fudbalera poput Cavanija", piše se na Apeninima.

Da bi se Cavani mogao vratiti u Italiju nije isključio ni njegov brat Walter, koji mu je ujedno i agent.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti