Cavanijev agent otkrio odakle je dobio ponude
EPA

El Matador napušta PSG

Cavanijev agent otkrio odakle je dobio ponude

Urugvajski napadač Edinson Cavani na kraju sezone će okončati svoju epizodu na Parku prinčeva.

Cavani od 2013. godine nastupa za Paris Saint-Germain u čijem dresu je dosad odigrao više od 300 utakmica i postao apsolutna legenda, međutim ugovor je odbio produžiti i na ljeto će biti slobodan igrač.

To je, očekivano, probudilo interesovanje brojnih klubova, a njegov agent i brat Walter Fernando Guglielmone ne skriva odakle sve dobija pozive za 'El Matadora'.

"Najviše je klubova iz Južne Amerike. Interes su pokazali Flamengo, Palmeiras, Internacional de Porto Alegre i Boca Juniors", kazao je Walter Fernando Guglielmone, pa potom prokomentarisao napise o eventualnom povratku u Napoli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Da budem iskren, sve se može dogoditi. Dosad nije bilo razgovora sa Napolijem", dodao je.

Ostaje da se vidi kako će se odviti cijela priča. Jedno je sigurno, Cavanija od ljeta nećemo gledati u dresu Parižana...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi