EPA

Brazilac se vraća na Otok?

Još jedan velikan zainteresovan za Coutinha

Sve je izvjesnije da će se Philippe Coutinho na kraju sezone vratiti u Premier ligu.

Ovaj brazilski fudbaler se trenutno nalazi na posudbi u Bayernu, ali Bavarci gotovo sigurno neće otkupiti njegov ugovor od Barcelone i neminovno je da će morati tražiti novu sredinu.

Do sada su se s Coutinhovim imenom povezivali brojni klubovi, od Chelseaja, Tottenhama do Leicestera, a "Daily Star" u međuvremenu je plasirao informaciju da 27-godišnjeg fantazistu želi i - Manchester United.

Navodno će Ole Gunnar Solskjaer imati ogroman novac za pojačanja tokom ljeta, a oko 80 miliona eura spremio je upravo za Coutinha koji se s Crvenim đavolima dovodio u vezu i prije nego što je prošlog ljeta otišao u Njemačku.

Da je realno za očekivati da se Coutinho vrati u Englesku potvrdio je njegov agent Kia Joorabchian.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Premier liga je takmičenje koje je uvijek volio, u kojem voli da igra i u koje bi volio da se vrati", rekao je Joorabchian.

U aktuelnoj sezoni Coutinho je zabio osam pogodaka i upisao šest asistencija za Bayern.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.