Radeljić (broj 16) stigao na posudbu iz Osijeka

Sjajna partije pružao po dolasku na Pecaru

Radeljić se sprema u Novom Travniku

Samir Mlaćo

Premijerligaši sa nestrpljenjem očekuju nove informacije o eventualnom terminu nastavka prvenstva.

Član hrvatskog Osijeka na posudbi u Širokom Brijegu Stjepan Radeljić pauzu koristi za redovno treniranje u Novom Travniku.

Radeljić se vrijedno sprema sa željom da potpuno spreman dočeka treninge sa saigračima i nastavak prvenstva.

On je na Pecaru kako smo već naveli stigao na jednogodišnju posudbu, a u tri premijerligaška nastupa te jedan u Kup-u opravdao je epitet pojačanja.

U pobjedi protiv Mladosti dodao je i pogodak, te tako upotpunio sjajnu partiju.

Iako su mu tek 22-godine, jasno je da će njegovo iskustvo, kvalitet i znanje mnogo donijeti Širokobriježanima, što se i potvrdilo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Radeljić je ranije nosio i dres drugog tima Štutgarta, te mlađih selekcija Zrinjskog. Titulu je osvojio sa juniorima i seniorima Plemića.

Upisao je i 13 nastupa za mladu reprezentaciju BiH. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.