I medicinari čekaju da se Premijer liga vrati

Ljubav prema Željezničaru i u najtežim vremenima: Štilić ponosno podijelio fotografiju

Edmir Škorić

Iz jedne pretpostavljamo sarajevske bolnice objavljena je zanimljiva fotografija.

Nedavno je Edin Džeko poklonio dres medicinaru koji se u rimskoj bolnici protiv pandemije virusa korona borio s imenom bh. golgetera na svom odijelu, a sada je sličnu čast imao i Semir Štilić.

Na odijelu medicinara u Sarajevu napisano je prezime prvotimca FK Željezničar s njegovim brojem 14, a ispod se može vidjeti i "TM", što govori da je riječ o strastvenom navijaču ovog kuba, jednom od članova Manijaka.

Kapiten Plavih odmah je podijelio fotografiju na Instagramu, a ostaje da vidimo hoće li medicinskom radniku, kao što je to i Džeko uradio, pokloniti dres ili se zahvaliti na drugi način.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Činjenica je pak da svi s nestrpljenjem čekamo povratak Premijer lige, pa i osobe zadužene za pomoć oboljelima od koronavirusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.