Na izlaznim vratima

Rugani se izliječio od koronavirusa, ali je upitano hoće li više zaigrati za Juventus

Admin Čaušević

Daniele Rugani je bio prvi fudbaler iz Serije A čije je testiranje na koronavirus bilo pozitivno. 

U međuvremenu Rugani se oporavio od koronavirusa, ali je upitno da li će više ikada zaigrati u dresu Juventusa. Razlog je njegov izvjesni odlazak iz torinskog kluba.

Naime, italijanski štoper je jedini iz posljednje linije kojeg Juventus želi prodati naredne sezone, a za 25-godišnjaka ne manjka intersa.

Corriere di Torino navodi kako bivšeg igrača Empolija od ranije žele Napoli i Roma. Klubovima sa jugi i centra Italije posljednjih dana se priključio i Milan.

Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Matthijs de Ligt i Merih Demiral koji će uspješno oporavlja od povrede ligamenata su u prednosti nad Ruganijem te ovaj defanizac već može razmišljati o novoj sredini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.