Veto ukinut: Juvenus dobio zeleno svjetlo da opet "zapali" Apenine

Sprema se veliki transfer

Veto ukinut: Juvenus dobio zeleno svjetlo da opet "zapali" Apenine

A. Čaušević

Juventus je posljednjih godina ubjedljivo najorganizovaniji klub. Stara dama je postala izuzetno finansijski stabilna te je u mogućnosti da dovede bilo kojeg igrača iz Serije A. 

Već neko vrijeme na radaru Juventusa se nalazi Federico Chiesa, naredna velika stvar italijanskog fudbala. Dokazani talenta pred kojim je velika budućnost.

Veliki problema za Staru damu predstavlja činjenica da ovaj 22-godišnjak nastavlja za Fiorentinu, odnosno klub čiji navijači doslovno ne podnose ljutog rivala iz Torina.

Ipak, Bianconeri su danas dobili zeleno svjetlo da mogu krenuti po Chiesu. Odobrenje je potvrdio prvi čovjek Viola, Rocco Commisso koji je kazao kako više nema veta za transfere u Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako Chiesa želi ići prihvatit ćemo to za pravu cifru. Hoće li Juventus? Ja mislim na dobrobit Fiorentine. Ako želi otići naš prioritet će biti da dobijemo odgovarajuću naknadu. Ne postoji veto niti za jedan klub", kazao je Commisso.

Za Chiesu koji svojim trkom i snažnim udracem jako podsjeća na oca Enrica izuzetno je zainteresovan i Inter. Hoće li Stara dama ponovo uspjeti da "zapali" transfer novim velikim transferom saznat ćemo za nekoliko mjeseci.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Čuj sa Chiesom da zapale. Joj ljudi ba neproljevajte se.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi