Igra na posudbi u Arsenalu

Ceballos: Nisam se čuo sa Zidaneom otkako sam napustio Real Madrid

E. Čaušević

Španski veznjak Dani Ceballos početkom ove sezone stigao je u Arsenal na posudbu iz Real Madrida.

Ovaj 23-godišnji veznjak na Emirates je došao kao veliko pojačanje, ali u dosadašnjem dijelu sezone nije uspio opravdati očekivanja. Ceballos će se na kraju sezone vjerovatno vratiti u Real Madrid, ali na Santiago Bernabeu se ne bi trebao previše zadržati.

Ceballos u kraljevskom klubu nije dobio pravu priliku kod Zinedinea Zidanea koji mu je prošlog ljeta poručio da može potražiti novi klub ukoliko želi imati veću minutažu.

U razgovoru za španske medije Ceballos je priznao da se nije čuo za Zidaneom otkako je otišao na posudbu, ali smatra da trener Reala nije obavezan to raditi.

"Nisam s njim pričao otkako sam otišao na posudbu u Arsenal. Mislim da on ne treba pričati s igračima koji su na posudbama. Treba se fokusirati na igrače koji su u ekipi i to je to. U kontaktu sam s nekim ljudima iz Reala koji me prate i sve ide kako je planirano. U klubu je sve maksimalno organizovano", rekao je Ceballos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.