Casillas se oglasio na Twitteru, pa nakon nekoliko minuta izbrisao misterioznu poruku

Šta je htio reći?

Casillas se oglasio na Twitteru, pa nakon nekoliko minuta izbrisao misterioznu poruku

E. Čaušević

Legendarni španski golman Iker Casillas izazvao je pometnju na Twitteru svojom porukom.

Casillas se oglasio na Twitteru zanimljivom porukom, ali svega nekoliko minuta nakon toga je to obrisao. No, već je bilo kasno za to jer je poruka brzo postala glavna tema.

Naime, mnogi vjeruju da je Casillas na ovaj način najavio završetak svoje karijere. U objavi se prisjetio dešavanja iz prošle godine kada je na treningu Porta doživio srčani udar, ali se na iznenađenje svih vratio treninzima, te nije završio karijeru.

Međutim, ubrzo nakon toga njegovoj ženi dijagnosticiran je rak, te Casillas ima sve manje vremena za fudbal. Iako zvanično još uvijek ništa nije potvrđeno mnogi smatraju da će ovo biti kraj jedne velike karijere.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Ovo je za mene lično veoma važna sedmica. Veoma važan dan u mom životu se bliži. Imam toliko uspomena, a prvo čega sam se sjetio je debi za Real Madrid 12. septembra 1999. godine. Četiri dana...", poručio je Casillas.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi