Cakir brani fantastično

Turski golman dobio fantastične ponude iz Engleske

Midhat Šljivak

Golman turskog Trabzonspora Ugurcan Cakir (24) dobio je dvije fantastične ponude iz engleske.

Kako tvrdi Fotomac 24-godišnji čuvar mreže dobio je ponude Tottenhama i Liverpoola i oba tima bi ga rado vidjela u svojim redovima.

Spursi traže adekvatnu zamjenu za 33-godišnjeg Huga Llorisa. Često je francuski golman pravio velike greške i navodno bi Mourinho među stativama volio vidjeti nekog drugog, a Cakir predstavlja jako dobru opciju.

Također, interes za ovog čuvara mreže pokazuje i Liverpool. Oni već od početka sezone prate njegove nastupe i rado bi ga vidjeli kao broj dva na Anfieldu iza Alissona.

Međutim, činjenica je da bi Cakir mnogo više prostora dobio u Tottenhamu. Llorisova nesigurnost mogla bi mu veoma brzo donijeti mjesto na golu i neće biti nikakvo iznenađenje ako Cakir završi u Sjevernom Londonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.