Mourinho ga precrtao: Defanzivac napušta Tottenham
EPA

Po sniženoj cijeni

Mourinho ga precrtao: Defanzivac napušta Tottenham

Engleski mediji tvrde da Danny Rose više nema šta da traži u Tottenhamu.

Još u januaru Jose Mourinho je procijenio da mu Rose nije potreban, zbog čega je poslan na posudbu u Newcastle, a ni nekoliko zapaženih nastupa nije mu pomoglo da 'Posebni' promijeni mišljenje.

S obzirom da Rose ima s Tottenhamom ugovor do 2021. godine, već ovog ljeta će biti stavljen na transfer listu kako bi od njegovog odlaska koliko-toliko zaradili

"Tottenham je voljan da Rosea pusti i za pet miliona funti", tvrde na Otoku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Relativno je to niska cijena i za očekivati je da će se veliki broj klubova boriti za njegov potpis, a već sada interesovanje pokazuju Newcastle i Watford.

Ovaj engleski reprezentativac je u Tottenham došao još prije 13 godina. U međuvremenu je išao još na posudbe u Watford, Peterborough, Bristol City i Sunderland.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi