Nezadovoljan minutažom

Bayern spreman pustiti Martineza, naredna destinacija Getafe?

Esmer Oštraković

Sasvim je jasno da Javi Martinez više nije u planovima Bayerna, te da će na kraju sezone napustiti ovaj klub.

Naime, on je rekao da je nezadovoljan svojom ulogom u klubu, te minutažom koju ima, a iz Bayerna su rekli da slobodno može ići ukoliko tako misli.

Njegova nova destinacija mogao bi biti klub iz kojeg je došao u Bayern, a to je Athletic Bilbao, a spominje se i Getafe.

Navodno bi Martinez mogao biti prvo pojačanje Getafea ukoliko izbore Ligu prvaka, jer u njemu vide iskusnog igrača za ovo takmičenje.

Martinez je ove sezone odigrao samo osamnaest utakmica u svim takmičenjima, a najveći razlog je povreda zbog koje je pauzirao skoro dva mjeseca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.