Boatenga ismijavaju zbog Messija i gola iz 2015. godine, a on više nije mogao da to trpi

Žestoko je odgovorio na prozivke

Boatenga ismijavaju zbog Messija i gola iz 2015. godine, a on više nije mogao da to trpi

E. Čaušević

Barcelona je na današnji dan prije pet godina na svom terenu pobijedila Bayern sa 3:0 u prvom meču polufinala Lige prvaka, a ovaj meč je ponovo u centru pažnje.

Katalonci su tada uspjeli da savladaju Bavarce u dvomeču, a kasnije su stigli do titule prvaka Evrope. Ovaj meč ostao je upamćen po nevjerovatnom golu Lionela Messija u 80. minuti, a kada je nevjerovatnim driblingom osramotio Boatenga i pogodio je za 2:0.

Boateng je nakon poteza Messija pao kao pokošen, a ubrzo je postao meta ismijavanja na društvenim mrežama. Navijači Barcelone prisjetili su se ove utakmice, te je Boateng i danas bio meta raznih komentara.

Međutim, fudbaler Bayerna ovaj put nije ostao bez riječi i odlučio je da uzvrati. On se danas oglasio na Twitteru jer je bio očito ljut što ga i pet godina kasnije navijači Barce i fanovi Messija prozivaju za ovaj gol.

Boateng u svom odgovoru nikoga nije štedio, pa ni Messija jer se prisjetio bolnog trenutka za Argentinca iz 2014. godine.

"Evo nešto čemu se smijete ovih dana. Ja ću u međuvremenu uzeti kokice i gledati finale Svjetskog prvenstva iz 2014. godine", poručio je Boateng aludirajući na to da je Njemačka u tom finalu pobijedila upravo Argentinu, a Messi i on su bili akteri tog okršaja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/MJ10i_/status/1257927233517346816[/twitter]

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
ljudi ga ismijavaju na ličnom a ne timskom učinku ali hajde nek ti bude
4 4
dinass
Tako je Lesi nema svjetsko
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi