Da li će uspjeti?

PSG ne odustaje od dovođenja De Sciglija

Esmer Oštraković

Čini se kako bi u ekipi PSG-a naredne sezone moglo igrati dosta novih igrača, a jedan od njih je i Mattija De Sciglio.

Naime, PSG još uvijek nije odustao od dovođenja ovog nogometaša, te će u ljetnjem prijelaznom roku dati sve od sebe da ga dovedu.

Novac naravno imaju, a obzirom da Kurzawa skoro skigurno napušta PSG i odlazi u Englesku, to je razlog više da PSG dovede novog igrača na poziciju beka.

Ove sezone je De Sciglio odigrao samo 12 utakmica u svim takmičenjima što pokazuje da nije u planovima Maurizija Sarrija.

Ugovor mu traje do juna 2022. godine, te bi Juventus mogao uzeti nešto više novca za njega, ali ako neko mže platiti to je naravno PSG.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.