Cavani pred 'neočekivanim' potpisom
Foto - EPA

Ostaje li dio PSG-a?

Cavani pred 'neočekivanim' potpisom

Midhat Šljivak

Iskusni urugvajski napadač Edinson Cavani (33) već je sedam godina član francuskog PSG-a.

Sjajni napadač je 2013. godine stigao iz Napolija, a već godinama unazad se on konstantno povezivao s odlaskom iz kluba.

Tako je i ovog ljeta. Cavani ima ugovor do 30. juna s PSG-om i ima mogućnost da bira novu sredinu, a interes za njegovim uslugama je zaista ogroman.

Povezuje se Cavani s Manchester Unitedom, PSG-om, Atleticom iz Madrida i Newcastleom, no ugledni L'Equipe tvrdi kako bi 33-godišnji fudbaler mogao na kraju ostati u Parizu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Thomas Tuchel ga želi u svom timu i naredne sezone. Navodno će mu PSG ponuditi novi ugovor i neće biti nikakvo čudo ako Cavani ostane u PSG-u..

On je u prethodnih sedam godina odigrao 300 utakmica i postigao je 200 golova, te ga to čini najboljim strijelcem kluba u historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi