Fudbaler PSG-a otkrio Neymarovu sudbinu: "Puno pričamo..."

Barcelona ga želi vratiti

Fudbaler PSG-a otkrio Neymarovu sudbinu: "Puno pričamo..."

Fudbaler Paris Saint-Germaina Leandro Paredes tvrdi kako neće biti ništa od transfera Neymara.

Sve se više špekuliše o tome da će jedna od najvećih zvijezda svjetskog fudbala napustiti Francusku i vratiti se u Španiju, odnosno Barcelonu, čiji čelnici pokušavaju naći način da se transfer realizuje.

Katalonski mediji Sport i Mundo Deportivo prošlog mjeseca pisali su kako je Neymar spreman na drastično smanjenje plaće i da se na ljeto očekuje ponuda, međutim Paredes smatra da od cijele priče neće biti ništa.

U razgovoru za Fox Sport izjavio je kako vjeruje da Neymar ostaje gdje i jeste.

"Puno razgovaram sa Neymarom. Uvijek me nazove. Sada je vrijeme karantene pa razgovaramo videopozivima", rekao je Argentinac, pa zatim kratko dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ma, ostat će on s nama."

Podsjetimo, Neymar je četiri godine nosio dres Barcelone, da bi onda u transferu vrijednom 222 miliona eura, što je apsolutni rekord, prešao u Paris Saint-Germain i postao novi simbol Parižana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi