Žele dati što manje novca

Barcelona će žrtvovati čak sedmoricu igrača da dovede Pjanića i Lautara?

Endin Čaušević

Španski mediji prethodnih dana uveliko pišu da će Miralem Pjanić svoju karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Mundo Deportivo je jučer objavio da je Pjanić pristao na dolazak u katalonski klub, te da će potpisati ugovor na četiri godine. Ostalo je da se Barcelona i Juventus dogovore oko transfera, ali očito je da će u isti biti uključeno nekoliko igrača.

Juventus je zainteresovan da u suprotnom pravcu dođe neko od igrača Barcelone, a u igri su Arthur Melo, Ivan Rakitić i Arturo Vidal. Navodno, oni će svakako napustiti Barcu, a ko će sve biti uključen u transfer ostaje da se vidi.

Pored Pjanića prva želja Barcelone je i Lautaro Martinez iz Intera. Zbog finansijske krize Barca i u ovaj transfer želi uključiti nekoliko igrača kako bi izdvojili što manje novca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako piše Mundo Deportivo u transfere Pjanića i Lautara moglo bi biti uključena čak sedmorica igrača.

Navodno, pored Artura, Raktića i Vidala tu su još Rafinha, Samuel Umtiti, Junior Firpo i Carles Alena.. Ko bi mogao u Juventus, a ko u Inter sada je teško reći, no bit že zaista zanimljivo vidjeti da li će Barcelona uspjeti u svom planu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.