Uhvaćen na djelu: Arthur prekršio protokol o povratku na treninge!

Čeka li ga kazna?

Uhvaćen na djelu: Arthur prekršio protokol o povratku na treninge!

Admin Čaušević

Veznjak Barcelone, Arthur Melo prekršio je protokol o dolascima na treninge kojeg je preporučila La Liga. 

Brazilski fudbaler je u ponedjeljak u trening kamp Barcelone stigao u drugom automobilu za razliku od prvog dolaska u na individualni trening u petak.

U protokolu je jasno naglaženo da igrači u sportske ustanove dolaze od svoje kuće i da to uvijek moraju raditi u istom automobilu. Arthur je prekršio upravo to pravilo.

Ovaj 23-godišnjak je na trening u petak stigao u Range Roveru, dok je danas bio za volanom Ferrarija. Detalj koji nije promakao španskim medijima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da se vidi šta će Barcelona uradati nakon što dobije igračevo objašnjenje za kršenje protokola. Moguće je da će Brazilac biti sankcionisan zbog dolaska u drugom automobilu.

Inače, Arthur se posljednjih dana često dovodi u vezu s odlaskom sa Nou Campa. Mnogi smatraju da će biti uključen u razmjenu sa Juventusom. U suprotnom pravcu mogao bi krenuti Miralem Pjanić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi