"Posljednji ples" izazvao razne reakcije

Ibrahimović gledao dokumentarac o Jordanu, pa se oglasio: "Sada znate kako je..."

Endin Čaušević

Dokumentarni film "Posljednji ples" koji prikazuje karijeru Michaela Jordana i legendarnu generaciju Chicago Bullsa izazvao je veliki interes sportske javnosti.

Svi oni koji poštuju Jordana su oduševljeni dokumentarcem koji je otkrio dosta stvari koje se nisu znale o vjerovatno najboljem košarkašu svih vremena.

Do kraja serijala ostale su još dvije epizode, a mnogi s nestrpljenjem čekaju da ih pogledaju. Ovaj film prati i Zlatan Ibrahimović koji se u svom stilu oglasi na društvenim mrežama.

Naime, Jordan je pričao u prethodnoj epizodi šta znači biti lider ekipe, te zašto su mnogi za njega rekli da je tiranin i pretežak saigrač. Očito je da i Ibra zna kako se osjeća legendarni košarkaš.

"Lijepo je pogledati 'Posljedni ples'. Sada vidite kako je igrati s pobjednikom. Ili ste takvi ili niste. Ako niste onda nemojte igrati", poručio je Ibrahimović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.