Ibrahimović na iftaru s nesuđenim bh. reprezentativcem

Legendarni napadač nije odbio poziv

Ibrahimović na iftaru s nesuđenim bh. reprezentativcem

A. Čaušević

Iako slovi za prepotentnu osobu i o njemu se stiče dojam da je egoist, čini se da Zlatan Ibrahimović uopšte nije takav, barem ne prema osobama koje ga poznaju. 

Ibrahimović već neko vrijeme boravi u Švedskoj gdje trenira sa fudbalerima Hammabaryja čiji je i djelimični vlasnik.

Legendarni napadač bh. korijena sinoć je bio na iftaru zajedno sa nesuđenim reprezentativcem BiH, Muamerom Tankovićem, koji je inače porijeklom iz Srebrenice.

Popularni Ibra je prisustvovao iftaru u jednom od švedskih restorana. Osim Tankovića u njihovom društvu je bio i Abdul Khalili, fudbaler palestinskog porijekla koji je većinu karijere izgradio u Turskoj.

"Zlatan Ibrahimović bio je na iftaru u turskom restoranu u Stockholmu sa igračima Hammarbyja Muamerom Tankovićem i Abdulom Khalilijem", navodi se na Facebook stranici Turkiskfotboll.com uz fotografije iz restorana.

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3209537679059308&id=136390706374036[/facebook]

Image may contain: 4 people, people sitting, people eating, food and indoor

Inače, Ibrahimović bi se danas trebao vratiti u Milano, obaviti testiranja na koronavirus, proći 14-dnevni karantin i pridružiti se Asmiru Begoviću te ostalim saigračima Rossonera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi