Na papiru je još trener Čelika

Umit Ozat je ponovo u centru pažnje, ovaj put zbog frizure

Admin Čaušević

Iako je još uvijek zvanično trener Čelika, već sada je izvjesno da Umit Ozat neće dobiti priliku da sjedi na klupi Zeničana i u slučaju da se sezona nastavi. 

Ozat je već dva mjeseca u Turskoj gdje se vrlo često medijski eksponira i čini se da traži sve načine na sebe da skrene pažnju.

Sve je počelo pjevanjem u toaletu, pa se nastavilo pohvalama da ima ponude iz Azerbejdžana i Irana, zatim namjerom o otkrivanju imena terorista u fudbalu... Uglavnom, nije mu uopšte dosadno.

Sinoć je učestvovao i u live emisiji Skorer TV-a kada je "promovisao" i svoju novu frizuru. Trener poznat po ispadanju sa sedam klubova u niži rang se ošišao na nulu.

"Danas sam se svjesno ošišao. To je prvi put u životu da sam se sam ošišao na nulu", kazao je Ozat.

Kada bi se nastavila sezona u BiH Ozat svakako ne bi mogao dobiti radnu dozvolu pa bi Čelik s klupe predvodio neki drugi trener. SportSport.ba je već ranije pisao da bi turskog trenera trebao naslijediti tandem Nizah Hukić - Pavle Skočibušić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U trenutku prekida prvenstva Čelik se nalazio na 11. mjestu i samo čudo ga može ostaviti u Premijer ligi. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti