Jasna poruka Brazilca

Arthur Melo još jednom svima dao do znanja da ne želi napustiti Barcelonu

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše oko toga da će bh. fudbaler Miralem Pjanić ovog ljeta potpisati za Barcelonu.

Španski i italijanski mediji već danima pišu o tome da Pjanić na kraju sezone ide u Barcelonu, te da će u ovaj transfer biti uključen još barem jedan igrač Barce koji će ići u suprotnom pravcu.

Juventus je pokazao želju da to bude Arthur Melo, ali brazilski igrač nije baš raspoložen da napušta Camp Nou. Pored njega postoji opcija da u dogovor budu uključeni Ivan Rakitić ili Arturo Vidal.

Arthur Melo je i večeras odlučio dati svima do znanja da ne želi napustiti Barcelonu i da odlazak u Juve ne dolazi u obzir. Naime, Barca je na Twitter profilu objavila nekoliko njegovih fotografija, te su pitali navijače koja odjevna kombiacija mu najbolje stoji.

Ubrzo se oglasio i Brazilac koji je svojom porukom još jednom dao do znanja da ne želi na kraju sezone napustiti Blaugranu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Slušajte... Ne volim baš pričati o tome. Izgledam dobro u svim odjevnim kombinacijama, ali ništa se ne može porediti s dresom Barcelone", poručio je Arthur.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti