Pjanić 'otpisan' u Torinu? Juventus pored Barcelone pregovara još s dva kluba

U svim slučajevima se radi razmjeni igrača

Pjanić 'otpisan' u Torinu? Juventus pored Barcelone pregovara još s dva kluba

E. Čaušević

Italijanski mediji prethodnih dana uveliko pišu o tome da će Miralem Pjanić napustiti Juventus na kraju sezone i karijeru nastaviti u Barceloni.

Navodno, Barcelona i Juventus pregovaraju oko transfera bh. reprezentativca, a u dogovor bi trebao biti uključen barem jedan fudbaler katalonskog kluba.

Prema špekulacijama u igri su Ivan Rakitić, Arturo Vidal i Arthur Melo koji je javno poručio da ne želi napustiti Camp Nou. No, Sky Sport Italia donosi novu vijest oko Pjanića, a to je da Juve ne pregovara samo s Barcelonom.

Kako oni navode Pjanić će sigurno napustiti Staru damu ovog ljeta, ali je pitanje gdje će nastaviti karijeru. Sky Sport piše da Juventus pregovara s Barcom već neko vrijeme, ali da su u igri još dva kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, radi se o PSG-u i Chelseaju s kojima Juventus također pregovara oko razmjene igrača. Iz Chelsea žele dovesti Jorginha i voljni su poslati Pjanića u London, dok u dogovoru s PSG-om nude bh. veznjaka u zamjenu za Leandra Paredesa.

Jasno je da Juventus pregovara s tri kluba i čini se da su Pjanića već otpisali, te će zaista biti zanimljivo vidjeti u kojem dresu ćemo gledati našeg reprezentativca naredne sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi