"Us*ao sam se u gaće kada sam vidio da Lionel Messi ulazi u igru"

Ko prizna pola mu se prašta

"Us*ao sam se u gaće kada sam vidio da Lionel Messi ulazi u igru"

E. Čaušević

Barcelona i Tottenham su u prošloj sezoni igrali dvije utakmice u grupnoj fazi Lige prvaka, a na kraju su Katalonci bili uspješniji.

Barcelona je prvu utakmicu dobila na Wembleyju sa 4:2, a do pobjede ih je vodio Lionel Messi koji je zabio dva gola. Revanš meč igrao se mjesec dana na Camp Nou, a ovaj put Messi je ostao na klupi.

Ta utakmice završena je rezultatom 1:1, a Messi je odigrao nekih pola sata. Igrač Tottenhama, Danny Rose, nakon više od godinu dana kasnije iskreno je priznao kako se osjećao kada je vidio da Messi ulazi u igru.

"U prvoj utakmici nisam igrao, a u revanšu sam bio u sastavu. Sjećam se kada sam u drugom poluvremenu vidio da Messi ulazi. Da, us*ao sam se u gaće i to iskreno kažem. Sjećam se da mi je agent prije utakmice rekao da ne udaram Messija jer ću ga naljutiti, ali sam mu rekao da mi ne govori šta da radim", rekao je Rose i nastavio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Onda sam otišao u sobu i istuširao se. Ležao sam na kravetu i sebe pitao 'Koji ku*ac ću uraditi večeras?'. Srećom Messi nije igrao od početka, ali je ušao u igru kasnije. Samo sam sebi ponavljao 'Nemoj ga faulirati, nemoj ga faulirati'. Hvala Bogu dobro se sve završilo".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi