Jučer napadnut na stadionu

FK Tuzla City osudio napad na Petrovića

Samir Mlaćo

Jučer je u Bijeljini napadnut trener Radnika Slavko Petrović.

Petrović je napao jedan od rekreativaca kojeg je ovaj stručnjak opomenuo da treba napustiti stadion.

Petrović je prilikom incidenta zadobio nekoliko udaraca, a napadač mu je prijetio i pištoljem. Nakon toga Petrović je završio u lokalnom Domu zdravlja na pregledu.

Brzom reakcijom bijeljinske policije je priveden, i identifikovan, da bi zatim bio pušten na slobodu. Radi se o osobi inicijala M.S. koja će odgovarati za nanošenje tjelesnih povreda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napad na Petrovića prvi je osudio šef struke FK Velež, a danas se oglasio i FK Tuzla City.

"Povodom fizičkog napada na trenera Radnika iz Bijeljine Slavka Petrovića, Fudbalski klub Tuzla City ovom prilikom osuđuje ovaj nasilnički čin, te treneru Petroviću daje podršku i želi mu što brži oporavak".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.