"Ovo je drugi put da smo se, kao sredina u kojoj živimo, ogriješili o gospodina Petrovića"

Saopštenje navijača FK Radnik Bijeljina

"Ovo je drugi put da smo se, kao sredina u kojoj živimo, ogriješili o gospodina Petrovića"

E. Škorić

Popularni "Incident", navijačka grupa FK Radnik iz Bijeljina, oglasili su se nakon što je jučer napadnut trener njihovog tima Slavko Petrović.

Petrović je napadnut ispred Gradskog stadiona, a osim što je zadobio udarce pesnicama, na njega je nasrnuto pištoljem. Napadač na šefa struke Bijeljinaca je uhapšen, a navijači Radnika pružili su Petroviću podršku.

"Кao navijači FК Radnik, želimo da izrazimo podršku našem treneru, gospodinu Slavku Petroviću, poslije saznanja da je fizički napadnut i da mu je prijećeno vatrenim oružjem na Gradskom stadionu u Bijeljini. A sve iz razloga što se gospodin Petrović ponašao savjesno, odgovorno i domaćinski na pomenutom sportskom objektu, a gdje po radnom pozivu i pripada. Nažalost, ovo je drugi put da smo se kao sredina u kojoj živimo, ogriješili o gospodina Petrovića", istakle su pristalice Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oni su se prisjetili da je pod vodstvom Petrovića Radnik osvojio Kup BiH. Nakon ere u Bijeljini, vodio je Željezničar i Slobodu, pa se vratio u Radnik.

"Кao dokazan sportski radnik, nije zaslužio da mu se dogodi ovakava neprijatnost. Pod njegovim vođstvom ostvaren je prvi izlazak našeg kluba u evropska takmičenja i osvojena je jedina titula u Кupu BiH. Do pojave kovid19-virusne infekcije, FК Radnik nije NIКAD zatvarao kapije za sportske rekreativce na Gradskom stadionu. Iako polaže ekskluzivno pravo na korištenje i upravljanje stadionom. Mnogi naši sugrađani su koristili atletsku stazu i pomoćne terene za svoje fizičke aktivnosti. Sugerisano je raznima, da ne koriste glavni teren, s obzirom da je isti rekonstruisan i da zaposleni ulažu sredstva, vrijeme i trud za održavanje istog. Očigledno da to nekima nije dovoljno i da žele pokazati kako su iznad zakona. Najoštrije osuđujemo napad na gospodina Petrovića i apelujemo na nadležne organe izvršne i sudske vlasti, da ovaj slučaj privedu pravdi", napominju iz grup Incident.

Promo

Top Komentari

tcity055
Razlog u ovome treba trazit u njegovom upornom insistiranju za nastavak sezone sto se kosi sa stavovima svemocnog Vice.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi