Pušten napadač na Slavka Petrovića!

Do incidenta došlo na Gradskom stadionu

Pušten napadač na Slavka Petrovića!

A. Čaušević

Trener i tim menadžer Radnika, Slavko Petrović, napadanut je sinoć na Gradskom stadionu u Bijeljini. 

Petrovića je napao jedan od rekreativaca nakon što srbijanski stručnjak upozorio rekreativce da trebaju napustiti stadion i da im nije dopušteno okupljanje.

Petrović je prilikom incidenta zadobio nekoliko udaraca, a napadač mu je prijetio i pištoljem. Nakon toga Petrović je završio u lokalnom Domu zdravlja na pregledu.

Brzom reakcijom bijeljinske policije je priveden, i identifikovan, da bi zatim bio pušten na slobodu. Radi se o osobi inicijala M.S. koja će odgovarati za nanošenje tjelesnih povreda.

"Sve se odigralo kao u filmovima, nije čovjeku svejedno. Ne znate kako da reagujete, uperen vam je pištolj u stomak, svašta vam prolazi kroz glavu. Pokušao sam ga smiriti, ali nisam uspio. Dobio sam nekoliko udaraca u glavu i pištoljem u bubrege. Neko je pozvao policiju koja je brzo došla, no uspio je pobjeći. Policija ga je uhvatila, no koliko čujem nisu mu pronašli pištolj jer ga je vjerovatno odmah bacio. Puhao je i balon, u krvi je imao 0.8 promila alkohola. Kamere su sve snimile, ima i nekoliko svjedoka", kazao je Petrović za SportSport.ba poslije ovog nemilog događaja.

Od ranije je poznato da Gradski stadion posjećuju sumnjive osobe koji obično taj objekat umjesto za rekreaciju koriste za opijanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već ranije je moglo doći do sličnog incidenta, obično je nadvladao razum i prisebnost zaposlenika FK Radnik, međutim sinoć su stvari eskalirale, ceh je platio Petrović, ali na sreću bez ozbiljnih posljedica.

Promo

Top Komentari

amr192837
svašta...
1 0
Zulfikar
Drzava je omogucila i cak sto vise podstakla ovog siledziju da nastavi sa barbarskim ponasanjem, samo drugi put mozda i potegne obarac ili pak osigurac.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi