Armenac odlučan

Mkhitaryan: U Romi mi je ugodno, želim ostati ovdje

E. Škorić

Armenski reprezentativac Henrikh Mkhitaryan planira da ostane u Rimu.

Veznjak je u Romu stigao na posudbu iz Arsenala i sada planira da ostane s klubom kako bi, prema njegovim riječima, osvajao trofeje.

"U Romi mi je ugodno - i u klubu i u gradu. Želeo bih da ostanem. Naš glavni zadatak je da se kvalifikujemo za Ligu šampiona i osvojimo neke trofeje", tvrdi Armenac.

"Još uvijek nemam puno godina za igrati. Želim imati ugodne uspomene koje bi se povezale sa naslovom ili s ekipom. Italijanski fudbal je podcijenjen, ima mnogo jedinstvenih kvaliteta, ovdje je zanimljivo igrati ", zaključuje Mkhitaryan.

31-godišnjak je ove sezone u dresu Rimljana odigrao 20 mečeva, dao je šest golova i upisao četiri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.