Legendarni fudbaler je konačno dočekao da prošeta svojim gradom kao čovjek

Maska i kačket ga učinili neprepoznatljivim

Legendarni fudbaler je konačno dočekao da prošeta svojim gradom kao čovjek

A. Čaušević

Uslijed pandemije koronavirua nošenje maske je jedna od zaštitnih mjera koje su obavezne. To je itekako dobro došlo legendarnom Francescu Tottiju. 

S crnim kačketom na glavi i crnom maskom preko lica Totti je konačno dočekao da prošeta centrom Rima, grada gdje proveo cijeli svoj život i ima status "besmrtnog".

Nekadašnji kapiten Rome se kamuflirao i izgledao poput običnog turiste. Mnogi ga nisu prepoznali pa je nakon niza godina konačno dobio priliku da obiđe poznatu fontantu Trevi i druga mjesta.

Prije nekoliko dana Totti je putem Instagrama i najavio posjetu centru Vječnog grada kazavši kako će iskoristiti priliku što nema velikog broja turista.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zajedno s nekada odličnim fudbalerom je bila i njegova supurga Ilary. Lijep dan su iskoristili da poslije duže vremena obiđu kulturne znamenitosti Rima i posjete se na svoju mladost.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bohemia
Čauševiću Ovako se piše, učinod kolega sa srugih portala "Kada je prve dobrinjske ranjenike između četničkih barikada trebalo prebaciti do bolnice 'Koševo', popularni Keli je bio dobrovoljac od čije hrabrosti su zavisili životi ranjenika. Iako su mnogi od njega tražili da, zbog ranijeg sukoba s četnicima to ne čini, Vidović je ostao pri svojoj odluci i tako jednom prilikom između mnogobrojnih barikada i kroz kišu granata odvezao ranjenike u bolnicu 'Koševo'. Kada se javio iz grada nakon uspješno obavljenog zadatka, svi su od njega tražili da ostane u gradu dok se situacija koliko-toliko ne smiri, a prolaz između barikada ne bude kako-tako siguran.
1 1
Saimai1316
Ilary Blasi nije rodjena u Rimu i nema cega da se prisjeca tamo iz svoje mladosti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi