Može li do Lige prvaka?

Silva potpisuje kratkoročni ugovor i ima još samo jednu šansu da ostvari životni cilj

Edmir Škorić

Impresivna je i bogata karijera Davida Silve, no 34-godišnjem Špancu još jedna stvar nedostaje.

Nekadašnji igrač Valencije već 10 godina igra u Engleskoj za Manchester City, ali nikako da ugrabi trofej Lige prvakao. Sve drugo je osvajao, ali "ušati" pehar mu itekako nedostaje i ima još jedan pokušaj.

Silvi ističe ugovor, ali on je odlučio da potpiše "kratkoročni" ugovor kako bi pokušao na zalasku ozbiljne igračke karijere osvojiti Ligu prvaka.

Ugovor s Građanima ističe mu 30. juna, ali ostat će do kraja sezone s nadom da će na kraju on i saigrači da uspiju da postanu prvaci Evrope.

U međuvremenu, njemu su ponude poslali katarski Al-Sadd, kojeg s klupe predvodi Xavi, te Inter Miami (SAD) na čijem čelu je David Beckham.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.