Foto - EPA

Prvi izbor kluba

Mundo Deportivo: Barcelona će učiniti sve da dovede Miralema Pjanića!

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić velika je želja Barcelone.

Prethodnih dana se konstantno piše o transferu sjajnog bh. veznjaka, a navodno je Pjanić već pristao da potpiše četverogodišnji ugovor s katalonskim velikanom.

Juventus i Barcelona su razgovarali o razmjeni igrača, ali kako dogovor ne može da se postigne zbog Brazilca Arthura Mela, koji odbija napustiti Barcu, pregovori tapkaju u mjestu.

Međutim, Mundo Deportivo tvrdi kako će Barcelona učiniti sve kako bi dovela Pjanića ovog ljeta. Ovaj list navodi kako je 30-godišnji bh. veznjak postao priorietet broj jedan za Katalonce i da ga svim silama pokušavaju dovesti.

Čak i ako se ne postigne dogovor o razmjeni s Juventusom, Barcelona će prodajom drugih igrača pokušati da nađe novac za transfer i jednostavno nemaju namjeru da odustanu od angažovanja zvijezde Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je navodno već pristao da dođe u Barcelonu. Klub s Nou Campa također njega želi i preostalo je samo da se postigne konačan dogovor.

Osim Barcelone interes za bh. fudbalera pokazuju još PSG i Chelsea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.