Juventus za najtraženijeg Italijana nudi čak trojicu fudbalera!

Velika želja Stare dame

Juventus za najtraženijeg Italijana nudi čak trojicu fudbalera!

A. Čaušević

Juventus već tradicionalno dovodi najbolje igrače iz Serije A. Bianconeri u svojim redovima nastoje da okupe najbolje domaće fudbalere kako bi se sačuvao italijanski identitet. 

Najtraženiji Italijan ovog ljeta bit će Federico Chiesa, odlični krilni fudbaler Fiorentine koji namjerava napraviti iskorak u karijeri nakon potpune afirmacije u Violama.

Sjajni Chiesa je prioritet broj 1 za Juventus te je Stara dama za njegove usluge Fiorentini spremna ponuditi čak trojifu fudbalera. Tako izvještava Corriere di Torino.

Bianconeri namjeravaju u Firencu poslati defanzivce Cristiana Romera i Danielea Ruganija, te veznjaka Rolanda Mandragoru. Radi se o vrlo dobrim fudbalerima i Viole će defintivno biti na iskušenju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Eventulani prelazak u Juventus navijači Fiorentine bi teško oprostili Chiesi, međutim prvi čovjek kluba Rocco Comisso je ranije izjavio u slučaju da ponuda bude zadovoljavajuća nema ništa protiv da 22-godišnjaka pošalje u Torino.

Za Chiesu, inače sina legendarnog fudbalera Parme Enrica Chiese, ozbiljno je zainteresovan i Inter.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Uh dobro je, ja mislio salju 3x Pjanica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi