Screenshot

Bilo je dogovoreno, ali...

Mijatović: Samo jednog fudbalera nisam uspio dovesti u Real

Predrag Mijatović žali što jedan transfer nije uspio realizovati za vrijeme rada u Real Madridu. 

Crnogorac je tri godine obnašao direktorsku funkciju u Realu, u tom periodu uspio je da napravi brojne transfere koji su se kasnije isplatili, ali jedan nije uspio da realizuje.

U Realovom dresu želio je da vidi - Carlosa Teveza.

"Pričali smo o toj mogućnosti dok je bio u Manchester Unitedu, ali transfer nije mogao da se realizuje zbog mnogo okolnosti. Njegov kvalitet i karakter su se uklapali u Realovu filozofiju. On je rođeni pobjednik, borac koji daje golove, sjajan saigrač", ispričao je Mijatović za jedan argentinski radio, pa dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želio sam da dođe, on je želio da dođe, ali dešava se da želje u fudbalu ne mogu uvijek da se ispune."

Tevez je poslije još godinama igrao u Premier ligi, zatim je preko Italije i Kine završio u Boci Juniors u kojoj je i počeo profesionalnu karijeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.