Balea neće ni u MLS-u: Takva vremena su prošla...
Foto - EPA

Ništa od angažmana u SAD-u

Balea neće ni u MLS-u: Takva vremena su prošla...

M. Šljivak

Najveća zvijezda velškog fudbala Gareth Bale ponuđen je jednom MLS klubu, ali je ta ponuda glatko odbijena

Madridski Real ne računa više na usluge 30-godišnjeg fudbalera i već dugo se o njemu razmišlja o njegovoj prodaji. Navodno ga je Real spreman pustiti i besplatno samo da se riješi njegove ogromne plate.

Bale se povezuje s brojnim klubovima, a ako je suditi prema The Athleticu, Real ga je ponudio neimenovanom timu iz američke MLS lige.

"Bale je već ponuđen jednom timu iz Istočne konferencije, ali klub je to glatko odbio. Dani u kojima će klubovi plaćati preko sedam miliona dalara za igrače koji im se ne isplate je prošlost. MLS klubovi više neće juriti istrošene igrače iz Evrope kojima je MLS služio kao posljednja naplata pred kraj sezone. Naravno, to ne znači da agenti i timovi neće pregovarati", piše The Athletic.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Baleova primanja su jednostavno prevelika za bilo koji MLS tim. Također, nije previše atraktivan kao neke druge zvijezde i gotovo je sigurno da on neće u MLS.

Kao nova destinacija spominje se ekipa Newcastlea, ali ostaje nam da vidimo šta će se s njim desiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi