Oglasio se na Instagramu

Vau, pogledajte kako Mike Tyson izgleda sa 53 godine

Endin Čaušević

Jedan od najboljih boksera ikad Mike Tyson našao se u centru pažnje svjetske javnosti.

Tyson je nakon više od deset godina ponovo počeo aktivno da trenira i pokazao je da je još uvijek nevjerovatno brz. Iako ima 53 godine Tyson je svima dokazao da bi se i danas mogao spremiti za neki meč.

Nakon toga počele su kružiti razne priče da se Iron Mike želi vratiti u ring, a on je to sada i potvrdio. Tyson trenira punom parom, a očito da je za njega to najbolji način da provodi vrijeme tokom kućne izolacije.

Tyson se ponovo uživo na Instagramu obratio fanovima, a mnogi su oduševljeni kako njegovo tijelo izgleda iako ima već 53 godine.

"Treniram i pokušavam da se vratim u ring. Mislim da ću odraditi neke revijalne mečeve kako bi se vratio u formu. Želim da idem u teretanu i vratim se u formu kako bi mogao bez problema izdržati tri ili četiri runde u revijalnim ili nekim humanitarnim mečevima. Radim punom parom i osjećam se zaista dobro", poručio je Tyson.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.