Ima bizins u malom prstu: Tyson je jednostavno stručnjak za napraviti novac

Zanimljiv poslovni potez

Ima bizins u malom prstu: Tyson je jednostavno stručnjak za napraviti novac

Midhat Šljivak

Mike Tyson dao je šansu fanovima da mu se pridruže na jednom od treninga.

Iron Mike je nedavno najavio svoj povratak boksu. Imat će seriju egzibicijskih mečeva u dobrotvorne svrhe, a u ringu ćemo ga vjerovatno gledati protiv Evandera Holyfielda, Shannona Brigsa i još nekih poznatih zvijezda iz svijeta boksa.

Tyson je omogućio i navijačima da mu se pridruže na treningu. Pokrenuo je aukciju u kojem najboljim ponuđač može doći na trening, a cifra je dostigla već oko 20.000 dolara.

Interes za Tysonom je ogroman. Pretpostavlja se da će na kraju ova cifra dostići iznos od preko 40.000 dolara, a pored trosatnog treninga sretni dobitnik će dobiti fotografiju i potpis čuvenog boksera, te ručak s njim.

Također, 30 dana nakon treninga vlasnik najveće ponude će na adresu dobiti rukavice i majicu, ali i veliku uspomenu na trening s legendarnim šampionom.

Top Komentari

GigantMostarski
Nema on nikakav biznis u malom prstu. Sve ovo savjetuju njegovi savjetnici, a sve ovakve gluposti ce platit samo neki idiot koji ne zna sta ce od para! Da je ikad imo, ne bi bankrotiro. Cuj 20 do 40 tisuca da bi ja njeg gledo uzivo i da bi se on sa mnom usliko i poklonio mi neke rukavice od 50$. AUSA MATERIJALNA BAGRO NEVJERNICKA!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi