Sve se maksimalno poštuje

Fotografija s treninga ih otkrila: U Real Madridu ne smiju prekršiti ni najosnovnija pravila

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida od ponedjeljka treniraju u manjim grupama i punom parom se spremaju za nastavak La Lige.

Prema posljednjim informacijama La Liga će biti nastavljena 12. ili 19. juna, a zvanična odluka očekuje se početkom narednog mjeseca. Klubovi od ponedjeljka imaju pravo da treniraju u grupama i sve ekipe su to itekako ozbiljno shvatile.

To se posebno odnosi na Real Madrid jer će se Kraljevi boriti s Barcelonom za titulu prvaka. Na treninzima Reala se može vidjeti sjajna atmosfera i velika motivacija igrača za nastavak sezone.

Međutim, i pored toga u klubu maksimalno poštuju sva pravila oko pandemije koronavirusa. Kada igrači treniraju na nekim spravama gleda se na to da su na propisanoj distanci što mnogi klubovi i nisu baš ispoštovali.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, u Realu ne žele rizikovati nikakva kršenja pravila, a to se najbolje vidjelo na današnjm fotografijama posjete Florentina Pereza na treningu svog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.