U Miniju na trening Uniteda

Pogba stigao u Ferrariju, a onda je Fernandes naišao i ukrao svu pozornost

Edmir Škorić

Zvijezda Manchester Uniteda iznenadila je sve prisutne dolaskom na trening u jednom od malih automobila.

Dok su se igrači Uniteda skupljali u Carringtonu jutros u skupocjenim automobilima i pravim "zvjerkama", Portugalac je stigao u Miniju.

Paul Pogba je stigao u Ferrariju 812 koji košta oko 250.000 funti, Anthony Martial u Range Roveru, ali Fernandes je dokazao da mu nije važno šta vozi, pa si je priuštio simpatični manji automobil, koji isitna nije niti jeftin, a eto ispostavit će se da u takvom okruženju privlači veću pozornost nego neke "mašine" od po skoro pola miliona maraka.

Igrači Uniteda spremaju se za treninge, vjerujući da će se prvenstvo ipak nastaviti u junu mada još uvijek nema zvaničnih informacija o tome i još je sve na čekanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.