Foto: EPA

Bijeljinac napušta Real

Napreduju pregovori, Jović od ljeta u novoj sredini?

Iz dana u dan mijenjaju se informacije u vezi sa budućnosti Luke Jovića.

Reprezentativac Srbije je u ljeto 2019. godine za 60 miliona eura prešao u Real Madrid, ali kako se na Santiago Bernabeu nije najbolje uklopio, priče o promjeni sredine sve su učestalije.

I sam Jović je voljan da 'oživi' karijeru i vrati se u formu kakva ga je krasila dok je igrao za Eintracht, a prema posljednjim informacijama iz inostranih medija, sljedeće odredište bit će Serie A.

Jović bi mogao da završi u redovima Milana, pošto su klubovi u poodmaklim pregovorima oko ovog transfera, a špekuliše se da će ga 'Rossoneri' dovesti na dvogodišnju posudbu s opcijom otkupa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trenutno je za Milan kamen spoticanja jedino plata koju Jović ima u Realu - pet miliona eura godišnje, plus bonusi.

Bijeljinac iza sebe ima sušnu godinu. Samo jedan gol je dao za Real.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.