Ponato šta će biti sa Argentinca

Agent konačno otkrio sudbinu Sergia Aguera

Esmer Oštraković

U posljednje vrijeme se mnogo govorilo o odlasku Aguera iz Mancester Cityja.

Za njegove usluge raspitivali su se mnogi klubovi, a navodno su najuporniji bili Juventus, Napoli i Inter.

Ipak, sve dileme riješio je njegov agent koji je otkrio da Argentinac nema namjeru da napušta Manchester City prije isteka ugovora.

"Sergio ima ugovor sa Manchester Cityjem sve do 2021. godine i nema šanse da prije toga napusti klub. Nakon što mu istekne ugovor onda možemo razmatrati opcije. Nisam razgovara sa bilo kojim timom a razlog je jasan. Sergio je sretan u Manchester Cityju i nema namjeru da ide", rekao je Hernan Reguera, agent ovog nogometaša.

Tako je na kraju nada da će dovesti Aguera bila uzalud za mnoge timove, dok sa druge strane navijači Cityja mogu da budu itekako zadovoljni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.